Projectontwikkelaar Arnhem

Naast zijn werkzaamheden als architect besteedt Xander Arets ook tijd aan projecten als projectontwikkelaar vanuit Arnhem. Op deze manier kan hij goed zijn eigen ideeën realiseren door onder andere oude panden te transformeren naar woningen of werkplekken. Het is zijn specialiteit om de opdrachtgever mee te nemen in een ontwerpvisie die bij hem past. Op deze manier manifesteert Xander Arets zich als ervaren project ontwikkelaar.

Voorbeelden van projecten

Voorbeelden van transformaties zijn onder andere een voormalig militair paardenstal in Ede.  Bij deze negen woningen is Arets architect, projectontwikkelaar, makelaar en kopersbegeleider. Hierdoor is het mogelijk om de ideale woning voor de koper te ontwerpen en tegelijkertijd het totaalbeeld en de kwaliteit van het geheel op een hoog peil te houden. Een ander project van Bureau-a is de transformatie van een milietaire rijloods in Ede met een kinderdagverblijf, kantoor, een kangoeroewoning en zes ruime loftwoning.

Wie is Bureau-a?

Bureau A, architectuur en stedenbouw is een architectenbureau uit Arnhem gespecialiseerd in de thema’s hergebruik, co-creatie en duurzaamheid. Het bureau ziet mogelijkheden in oude gebouwen en lege plekken in dorp en  stad die anderen niet zo snel zien. Zo worden er unieke woningen, werkruimtes en andere functies gebouwd waar de gebruikers sterk bij betrokken worden.

Arnhemse architect met maquette

Contact

Geïnteresseerd om samen te werken?
Bel of e-mail om een afspraak te maken, of laat hieronder je bericht achter. We nemen snel contact op!